2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Makizaj bejelentette: három meleg fideszesről hozunk le anyagot egy blogon

Ez készül miniszterelnöknek, aki ilyen dolgokat jelentget be... 

„A kormányban most három meleg miniszternek a botrányát készíti elő egy blog” – mondta Márki-Zay Péter a Somogy megyei Csurgón, ahol a jobbikos Andor Balázs mellett kampányolt.

Az ellenzék messiása tudni véli, hogy valóban kijön három kormánytagot érintő információ.

„A kormány melegellenes gyűlölet kampányt folytat, összemossa a homoszexuálitást a pedofíliával”. Márki-Zay elmondta, hogy tudomása van konkrét nevekről, többről is, de ezeket nyilvánosan nem közölheti.

Mielőtt az egyesült ellenzék közös miniszterelnökjelöltje említést tett a meg nem nevezett miniszterekről, arról beszélt, hogy az országot szétlopja a Fidesz, Orbán Viktor pedig csak azért akar hatalom maradni, hogy ne kerüljön börtönbe.

Márki-Zay elismerte, hogy a most valóban voltak olyan intézkedések, amelyekkel a kormány „visszaadta azt, ami önöknek jár”. Ám ezek a kedvezményeket, juttatásokat – például a személyi jövedelemadó visszatérítése a gyermeket nevelőknek – szerinte „nem Orbán Viktortól kapják”, mert neki „esze ágában sem volt” ezeket a kedvezményeket megadni, amit az is bizonyít, hogy „a fél évvel ezelőtt elfogadott költségvetésben ezeknek a hatása még nem volt benne.”

„Azért kapják ezt most önök mert az ellenzék öszefogott”, mert a kormánypártban „félnek, nem csak azért, mert leváltjuk őket, hanem, mert börtönbe fognak menni.” - üvöltötte a barom.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató