2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Az ellenzék a nemzetközi antifával erősít Gödöllőn

A nemzetközi balliberális erők ökle, az antifa is aktívan részt vesz az ellenzék gödöllői kampányában – derült ki egy kiszivárgott ellenzéki megbeszélésről készült képből. Ez egy olyan szélsőbalos terrorszervezet, ami szétveri az utcákat, emberekre támad és békés polgárok autóit gyújtogatja, amivel káoszt és politikai instabilitást teremt. Ez a globalista hálózat borította lángba az Egyesült Államokat a George Floyd nevű bűnöző halála után, ami több tucat ember életét követelte. Ez a szervezet hazánkban is megjelent és aktívan részt vesz az ellenzék kampányában. Mire számíthatunk - teszi fel a kérdést a Szentkoronaradio.com.

A kiszivárgott kép információik szerint január közepén készült, és az látható rajta, hogy a Pest megyei 6-os választókörzet teljes ellenzéki vezetőségével kampánymegbeszélést tart Hohn Krisztina.

A képen szerepel a botrányairól elhíresült Springer Friedrich momentumos politikus, aki nemrég covidos karanténból kiszökve vett részt az ellenzék gödöllői kampánynyitó rendezvényén, úgy, hogy igazoltan is koronavírusos lett.

Van azonban egy sokkal aggasztóbb részlete is a képnek. Látható egy férfi, aki a nemzetközi antifa mozgalom – melyet alább részletesen bemutatunk – jelképét, a fekete és vörös zászlót viseli! Ez a személy egyébként

megjelent Hohn gödöllői kampánynyitó rendezvényén is,

igaz, ott ráadtak egy párbeszédes zöld kabátot. A férfi Balajti Zsolt, aki aktív résztvevője Magyarországon az antifa mozgalomnak. E hét szombatra éppen tüntetést szerveztek Budapestre azok ellen, akik teljesítménytúrával kívánnak megemlékezni a szovjetek sokszoros túlereje ellen harcoló, majd a Budai Várból hősiesen kitörő magyar és német katonákról. Ez a személy egyébként az MSZP felsővezetésének, konkrétan az éhségmenetes Komjáthi Imre alelnöknek is a támogatását élvezi. A férfi nyíltan megvallja kommunista elveit és cseppet sem érdekli, hogy ez a gyilkos eszme 100 millió áldozattal minden idők legpusztítóbb ideológiája. A fényképen egyébként látszik, hogy nem nagyon akar szerepelni, hiszen az antifák jobban szeretnek maszk és partizán oldalak mögé bújva tevékenykedni.

Mit várhatunk az antifától?

Naiv dolog azt gondolni, hogy a globális erők ne akarnának beleszólni a magyar választásokba. A nemzetközi balliberális szervezetek valósága ma már teljesen kézzelfogható. Ez a neoliberalizmus talaján kisarjadt erő jelenik meg, mikor kiraksz egy hazafias, normalitás melletti posztot, és azt törli a facebook (nyílt titok, hogy az antifa szervezetek a legnagyobb közösségi média moderátori részlegében is komoly teret szereztek), de ugyanúgy felelős az Európai Unión belül azokért a ténykedésekért, amik a nemzetállami szuverenitást igyekeznek darabokra szedni, hol szankciókkal, hol egyéb finomabb és keményebb zsarolással, büntetésekkel. Ez az erő, ami igyekszik minden normalitást, minden értéket, minden identitást – köztük a nemzeti és a nemi önazonosságot is felszámolni – és a hagyomány utolsó magjait is eltörölni, ha kell, burkolt módon, ha kell, erőszakosan.

Ez az erő a világ legnagyobb és katonailag legerősebb államát, az USA-t is pillanatok alatt lángba tudja borítani, ha érdekei úgy kívánják. A George Floyd nevű drogos bűnöző halála utáni erőszakhullám hatására tudták Trumpot kimozdítani az elnöki székből. Ezekre a zavargásokra mindenki emlékezhet. Betört kirakatok, kifosztott boltok, felgyújtott kukák, lángoló autók, kegyetlen erőszak, fegyverrel az otthonukat és értékeiket védő amerikaiak, több tucat halott. Ehhez az alapot a baloldali média tüze szolgáltatta, az operatív irányítást pedig az antifa mozgalom hajtotta végre.

Az antifa nem más, mint a korábban említett nemzetellenes erők nyíltan kommunista ökle, akik nem létező “fasiszták” híján támadnak minden szerintük “újfasiszta” elvet, mint amilyen a hazaszeretet, a hit, a keresztény értékek, a család intézménye, vagy az, hogy a férfi az férfi, a nő pedig nő. Jelképük a vörös és a fekete zászló. Tőlünk nyugatabbra jól ismerik őket. Nevük összeforrt az erőszakkal, a káosszal, a vandalizmussal és a pusztítással. Számtalan ország vezetője terrorszervezetté nyilvánította őket, közöttük Vlagyimir Putyin orosz vezető és Donald Trump amerikai elnök is. Nem nehéz rájönni, hogy nem spontán indulnak gyújtogatni, erőszakoskodni, hanem parancsot hajtanak végre és szisztematikusan kezdenek rombolásba, destabilizálva a politikai rendet. Ilyen események várhatóak a magyar választások kapcsán is, hiszen a rend és a biztonság nem kedvez a baloldaloldali ellenzéknek. Vigyázó szemeteket Gödöllőre vessétek!

Forrás: Szentkoronaradio.com

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató