2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Jámbor: Orbán Viktor hazudik, és gyűlöletet kelt

A Facebookon okoskodik a kommunista.

„Orbán Viktor hazudik, és gyűlöletet kelt. Nincs egységes nemzet, és nincs demokrácia sem bal, sem jobboldal nélkül. Orbán azt mondta tegnap az évértékelőjén, hogy a baloldal úgy van benne a nemzetben, mint a balsors a Himnuszban.

Aki nem hazudni és gyűlöletet kelteni akar, az tudja, hogy a magyar nemzet történetében a baloldal nem a balsors, hanem Ady, József Attila, Kéthly, Göncz Árpád és még hosszan lehetne sorolni. A magyar és nemzetközi baloldal nélkül nem lenne ma a nőknek választójoga, nyugdíj, társadalombiztosítás, munkajog és sztrájkjog (mondjuk utóbbi nincs is, hiszen Orbánék szétverték), ezeket mind-mind a történelmi magyar baloldal harcolta ki. És a jobboldal nélkül sem lenne egész az ország, Hamvas, Márai, és itt is lehetne bőven folytatni a sort.

Azt kell megérteni, hogy aki uszít az ország egyik fele ellen, nem veszi figyelembe az ő értékeiket, gondjaikat és követeléseiket, az nem akar mást, csak ezzel az uszítással elleplezni, hogy ez az ország ma a fideszes kiváltságosok országa.” 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató