2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Mocsárról és tudatlanságban tartott szavazóbázisról ír a kommunista Népszava

A meglepő felütést követően a Fidesz politikájáról ír az újság, miután interjút közölt Felcsuti Péter közgazdásszal - írja a Mandiner.

Interjút közölt a Népszava Felcsuti Péter közgazdásszal. Az interjúhoz kapcsolódóan címlapján „tudatlanságban tartott szavazóbázis”-ról ír az újság. „A Fidesz szegényellenes és gazdagpárti politikájáról azok tudják a legkevesebbet, akiket az leginkább sújt” – olvasható Felcsuti véleménye a felütést követően a Népszava címoldalán (lenti kép).

„Szörnyű mocsár”

A meglepő címlapi felütéshez kapcsolódó interjúból azonban pusztán annyi derül ki, hogy arra a kérdésre, hogy mit gondol a közgazdász arról a polgári kezdeményezésről, amely arról szól, hogy a gyerekes szülőknek járó adó-visszatérítést utalják tovább olyan civil szervezeteknek, akik a társadalmi különbségek csökkentésén dolgoznak, Felcsuti így felelt:

ha a társadalom aktív része nem képes arra, hogy megfelelő mintákat találjon, hogy miként lehetne kikapaszkodni ebből a szörnyű mocsárból,

hanem például három jobboldali túlsúlyú parlamenti ciklus után is csak gyurcsányozni tud, akkor ebben a szörnyű állapotban maradunk, mert ennyire vagyunk képesek”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató