2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Telex: Senki nem tudja felvenni a versenyt a Vadhajtásokkal a Facebookon

Nem bír velünk a Telexes lájkbajnokság. 

Indul a kampány és most az az aggodalom, hogy a legalja propagandaoldal a mienk, és csúnyány agyonver mindenkit Magyarországon, ez pedig nem sok jót vetít előre. Nekik. Nekünk igen. Ugyanis elmondtuk, hogy a lájk az nem olvasó, de értjük azt, hogy problémás oldalunk, ami nulla hirdetéssel tényleg megver mindenkit.

A Facebookon is!

És a hírportálok olvasottságában is az elsők vagyunk, az örömhírről itt számoltunk be. Ma Magyarországon a jobboldali lapok közül, minket olvasnak a legtöbben. Ezért dolgoztunk, és nem a lájkokért, ezért vagyunk hálásak olvasóinknak. 

Íme a heti Telex mocskolódó vergődése, portálunk sikere miatt: 

Miközben a legtöbb lájkbajnokságos toplista élbolya betonba kötni látszik, a propagandaoldalak és propagandisták mezőnyében ismét változás volt. Az előző hetet meglepetésre megnyerő Nyugati Fény visszaesett, a Vadhajtások pedig elég jelentős előnnyel verte a megafonosokat annak ellenére, hogy a kormányszócső influenszerközpont most se sajnálta a súlyos tízmilliókat a fizetett hirdetésekre.

A propaganda valósággal ritkán találkozó párhuzamos univerzumaiban a héten olyan témák pörögtek mint a NATO-t fenyegető Putyin, a mosolygós Orbán fotóval szavazásra buzdító fideszes lelkesítés, az Orbánt a világ legtehetségesebb politikusának nevező Dopeman vagy épp a miniszterelnöknek beszóló Jakab Péter. Ha ennyiből nem lenne világos, a Facebook-politizálás legaljára továbbra is igaz, hogy a sikernek vajmi kevés köze van az aktuális történésekhez (is).- írja a hulladék Telex.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató