2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Az MSZP hisz Horváth Csabának, párhuzamot látnak a Horváth- és az Iványi-ügy között

A szocialisták szerint Orbán Viktor minden, „az ellenzéket üldöző putyini eszközt” bevet a kampányban.

Hisznek Horváth Csabának, és párhuzamot látnak a Horváth- és az Iványi-ügy között – idézte az MSZP közleményét az atv.hu. A szocialista párt közölte: Az ügyészség a mai napon közélet tisztasága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsította meg Horváth Csabát, aki panasszal élt a gyanúsítás ellen, és tagadja a neki felrótt bűncselekmény elkövetését.

Az MSZP hisz Horváth Csabának, a tényeket ő ismeri, neki kell tisztáznia az ügyet

– közölték. A párt szerint úgy tűnik, hogy Orbán Viktor minden, „az ellenzéket üldöző putyini eszközt” bevet a kampányban. Az országgyűlési választások előtt 39 nappal ebben az esetben nagyon kilóg a lóláb.

Felidézik, a Fidesz már korábban is próbálkozott ugyanezzel az „aljas módszerrel”, ami szerintük semmi másról nem szól csakis az ellenzék megfélemlítéséről. A budapesti Városházán kamuügyben tartott házkutatás, az Iványi Gábor karitatív szervezetére küldött fegyveres NAV-osok után egy újabb állomáshoz érkeztünk. Ezzel azonban a Fidesz ismét csak azt bizonyította, hogy félti a hatalmát – zárul a közlemény azzal a kiegészítéssel, hogy „április 3-án mondjunk nemet a Fidesz megfélemlítő és maffiaállami módszereire!”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató