2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gyomorforgató: Márki-Zay szerint a kárpátaljai menekültek oroszbarát Fidesz-szavazók

A baloldal egészen különös bevándorláspolitikával rendelkezik –  és már az is barokkos túlzásnak minősíthető, hogy egyáltalán feltételezzük, hogy létezik számukra bármilyen komplex irányelv, ami alapján politikzálnak (vagy legalábbis hallatják a hangjukat). Mert míg azokkal az afrikai vagy éppen szíriai migránsokkal, akiket ők lazán beengednének hazánk területére, mert békés, szegény embereket rekesztünk ki Európából, addig a Kárpátaljáról érkező menekültekről teljesen más véleményt fogalmazott meg Márki-Zay Péter,- írja a Pestisrácok.hu.

Említett nagykorú személy vasárnapi bejelentkezésében gyurcsányi magaslatokból osztotta meg magvas gondolatait és szavazatturistaként emlegetette a kárpátaljai menekülteket. Ja, amúgy pedig Orbán hibája a háború, mert nyilván miatta van minden baj, és azért, hogy még több voksot gyűjtsön be majd a választásokon.

 Elképesztően gyomorforgató kijelentésekkel sokkolta a közvéleményt Márki-Zay Péter vasárnapi bejelentkezésében. A baloldal miniszterelnök-jelöltje már korábban kijelentette, hogy “személyesen Orbán Viktor robbantotta ki” az orosz-ukrán háborút. A vasárnapi videóbejegyzésében pedig egyenesen arról beszélt, hogy a menekültek (valódi menekültek, nem pedig gazdasági bevándorlók – a szerk.) azért jönnek, hogy a Fideszre szavazzanak.

Az is tény, hogy míg korábban át kellett jönniük a határon, aznap és a lakhatatlan ingatlanba bejelentkezett 200 egyikeként leadták a szavazatukat a Fideszre. Most nem kell átjönni, mert már itt vannak. Tehát hogy azok, akik átjöttek 60 ezren, azok jelentős része szerintem magyar szavazópolgár, tehát ők valamivel könnyebben fognak tudni szavazni. Ne zárjuk ki a lehetőségét, hogy azért nagyon sok kárpátaljai magyar inkább orosz párti lehetett, a Fidesznek azért lesz támogatottsága közöttük

 

– húzta alá Márki-Zay. És igen, tényleg ezt mondta. (ebben a bejelenkezésben  a 42. perctől) Tette mindezt úgy, hogy kötelező szájkosara, Simon András mellette ült. Mondta ezt annak az ellenzéknek a vezetője, akik szerint minden bevándorlót kötelezően be kellene fogadnunk, míg azokról a kárpátaljai magyarokról, akiket évek óta sanyargat az ukrán kormány, most pedig a háború következményeivel kell szembenézniük, szavazatturistaként emlegetett,- zárja cikkét a Pestisrácok.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató