2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Makizaj és csürhéje megtámadja az MTVA székházát vasárnap

Márki-Zay és a teljes ellenzék ott lesz.

Vasárnap 16:00 órától utcára hívja az ellenzék az embereket a közpénzből fenntartott kormányszolgálati tévécsatorna gusztustalan orosz háborús propagandája miatt.

Az MTVA Kunigunda úti székháza előtt tartandó tüntetésen minden párt képviselője ott lesz. Hiszen ezeknek minden gusztustalan propaganda, ami nem az ő szarjukat tolja.

A tüntetés leírásában az áll:

“Miközben Ukrajna hősiesen harcol az orosz agresszióval és túlerővel szemben, miközben a nyugati világ kormányai szolidaritásukat fejezik ki ki az ukrán néppel, a magyar közmédia háborús propagandát folytat Oroszország mellett. Gyalázatos, erkölcstelen és életveszélyes működés.

Gyalázatos, mert megtagadják múltunkat és hőseinket. Erkölcstelen, mert a gazemberek oldalára állnak. És életveszélyes, mert Magyarország biztonságát az a szövetségi rendszer garantálja (EU, NATO), ami próbálja békés eszközökkel megállítani az agresszort. 

Hogy várhatunk el szolidaritást és szövetséget, ha mi nem működünk együtt, sőt állami propagandát folytatunk a közös NATO és EU célok ellenében?

Tiltakozzunk az állami propaganda elfogult oroszpártiságával és háborús uszításával szemben! Csatlakozzanak a tüntetésünkhöz vasárnap 16 órakor a közmédia Kunigunda úti székházánál!

Felszólalnak:

Márki-Zay Péter

Hadházy Ákos (Momentum)

Szabó Tímea (Párbeszéd)

Brenner Koloman (Jobbik)

Varju László (DK)

Ujhelyi István (MSZP)

Kanász-Nagy Máté (LMP)”

 

Portálunk természetesen élőben fogja közvetíteni, a Vadhajtások TV jóvoltából. Popcorn tehát legyen...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató