2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Változik a Facebook: Mostantól ki lehet írni, hogy „halál az orosz megszállókra”

Talán ezért lettünk mi Magyarország legolvasottabb jobboldali weboldala, mert egyre többen látják, hogy a liberális kettős mérce a végnapjaihoz közeledik.

A Facebook az orosz-ukrán háború miatt átmenetileg megváltoztatta az erőszakra buzdító tartalmakra vonatkozó szabályát.

Újabb döntést hozott a Meta az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban: a cég megváltoztatja azt a szabályát, ami eddig megtiltotta a felhasználóknak, hogy az orosz megszállással kapcsolatban erőszakra buzdítsanak a közösségi oldalon.

A Reuters beszámolója szerint a változás Örményország, Azerbajdzsán, Észtország, Grúzia, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szlovákia és Ukrajna felhasználói mellett a magyar felhasználókat is érinti. A Meta ezzel lehetővé teszi, hogy a bejegyzésekben

erőszakra szólítsanak fel az oroszok és az orosz katonák ellen, az ukrajnai invázióval összefüggésben.

Emellett Lengyelországban, Ukrajnában és Oroszországban azok a bejegyzések is maradhatnak majd az oldalon, amelyekben Vlagyimir Putyin orosz vagy Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök halálát kívánják a felhasználók.

 

Mi a portálunkon mindenki számára biztosítjuk, hogy bárki leírhatja ugyanezeket fonákban. Senki nem lesz emiatt cenzúrázva portálunk fórumán. Sőt. Erre szólítunk fel mindenkit, írja csak le.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató