2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ezek a baromarcúak szólalnak fel holnap a "kormányváltó nagygyűlésen"

A hatalom a népé címmel tart március 15-én „kormányváltó nagygyűlést” az Egységben Magyarországért 15 órakor a Műegyetem rakparton. A rendezvényre a Facebookon eddig ötezren jelezték részvételüket, az érdeklődők száma további hatezer.

Az ellenzéki pártok a rendezvényen kívánják bemutatni alternatív 12 pontjukat. Mint a meghívóban írják,

„közel a változás. Április 3-án gyűlöletországból szeretetországot csinálunk – ehhez pedig március 15-én keresztül vezet az út. Magyarország hamarosan mindannyiunké lesz. Magyarok milliói vetik le magukról az ezeréves magyar történelem legkorruptabb kormányát. Megüzenjük Orbán Viktornak: már csak napjai vannak hátra a hatalomból”.

Az Egységben Magyarországért hétfői közleményében jelentette be az esemény résztvevőit, eszerint a két műsorvezető Ullmann Mónika és Nagy Zsolt színészek lesznek, de fellép továbbá Burján Orsolya énekes és Polgár Csaba színész is.

A beszédeket Iványi Gábor, lelkész; Donáth Anna, a Momentum elnöke; Karácsony Gergely, főpolgármester; Jakab Péter, a Jobbik elnöke; Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke; Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke; Dobrev Klára, EP képviselő; Márki-Zay Péter, miniszterelnök-jelölt és Donald Tusk, Európai Néppárt lengyel elnöke tartják.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató