2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gődény György már öklözésre hívja Majkát

A Normális Élet Pártjának vezetője korábban még vitázni hívta a rappert, most viszont már küzdősportról beszél.

Egészen elképesztő irányokat vesz Majoros Péter és Gődény György szócsatája. A Normális Élet Pártjának vezetője korábban még vitázni hívta a rappert, most viszont már küzdősportról beszél.

Előzmények

Pénteken közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán, amire Majoros Péter úgy reagált: „Hát hogy a büdös picsába alszol te?”

Később Gődény György úgy döntött, hogy nyilvános vitára hívja a rappert. Nem kellett sokat várni Majka válaszára sem: a rapper a szembesítést egy feltétellel vállalja.

Vita helyett kesztyűzés

Úgy tűnik, Gődény György továbbra sem adja fel, hogy valamilyen formában megmérkőzzön Majkával. A friss bejegyzésében kitért rá, hogy szerinte a rapper szavai mögött politika állhat – úgy gondolja, vagy a kormány, vagy az ellenzék pénzeli, hogy rajtuk kívül mindenki mást kamunak tituláljanak, ezzel szavazatokat nyerve maguknak.

„Ide figyelj, Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is.

Azt mondom neked, mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között.

És tudod, mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy” – közölte, hozzátéve: a helyet és az időpontot is kiválaszthatja Majoros.


Ennyi volt a bulvár rovatunk, nem tervezünk a továbbiakban beszámolni a két celebről, amennyiben összevernék egymást, azt bemutatjuk még.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató