2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Az ellenzék több segítséget is kap külföldről, hogy zavart keltsenek, így például álhírek terjesztésével

Úgy tűnik, a magyar baloldal továbbra is abban érdekelt, hogy zavart keltsen, hazánkat pedig veszélybe sodorják.

Nemcsak azt követelik, hogy Magyarország szállítson fegyvereket Ukrajnába, hanem álhírekkel is megpróbálnak bizonytalanságot kelteni. Hiába akarják, mi nem sodorjuk veszélybe hazánkat – minderről Szijjártó Péter beszélt közösségi oldalán. A külgazdasági és külügyminiszter cáfolta a napokban megjelent dezinformációkat is, amelyek hazánk energiaellátásának akadályoztatásáról láttak napvilágot.

Az ellenzék több segítséget is kap külföldről, hogy zavart keltsenek, így például álhírek terjesztésével. Ilyen volt egyebek mellett például az, hogy nem tudunk földgázt szállítani, mert a Gazprom nem teljesítette fizetési kötelezettségét Bulgáriával szemben, ez azonban nem igaz

– fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter. Ismertetése szerint az orosz vállalat kifizette Bulgáriának a szerződés szerinti tranzitdíjat, így Magyarország gázellátása biztonságban van. Szijjártó Péter azokra a napokban megjelent dezinformációkra is reagált, amelyeket az ellenzéki propagandagépezet indított el. A tárcavezető hangsúlyozta: hazánkba zavartalanul áramlik a földgáz és a kőolaj is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató