2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Az USA Today magazin az év női közé választotta Rachel Levine transz miniszterhelyettest

Az egészségügyi és emberi erőforrások miniszterhelyettese, Rachel Levine, aki biológiailag férfi, bekerült az USA Today 2021-es „Az év nője” számába – írja a Daily Wire.


  
A USA Today a következő jellemzőkkel sorolta fel, hogy miként történt a kiválasztás:
 
„Az USA TODAY Év Női országszerte nap mint nap vezetnek és inspirálnak, előmozdítják és harcolnak az egyenlőségért, másoknak helyet adnak, ahol segítséget kereshetnek és reményt találhatnak. Erős és rugalmas nők, akik a változás és a bátorság bajnokai, gyakran csendben, de erőteljes eredményekkel. És gyakran saját kihívásaik ellenére.”
 
Levine-ről az USA Today megjegyezte: „A 64 éves Levine, aki gyermekorvosként végzett, tavaly márciusban lett az ország legmagasabb rangú, nyíltan transznemű tisztviselője, amikor a szenátus megerősítette őt egészségügyi miniszterhelyettesi pozíciójában.”
 
Levine-t korábban „az első női négycsillagos tábornokként” is elismerték, aki az Egyesült Államok közegészségügyi szolgálatának megbízott testületében szolgált.
 
Amint arra Declan Leary az American Conservative-tól rámutatott: „Vicces tény: Levine admirális most már a második olyan amerikai négycsillagos (Mark Milley tábornokhoz csatlakozva), aki 1975-ben a massachusettsi Belmont Hill School fiú focicsapatában játszott”.
 
Forrás: neokohn.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató