2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kocsis Máté keményen eligazította Gyurcsányt, aki szerint meg kell halni Ukrajnáért

Mint jól látható, a baloldal egy napra sem tud kiállni a béke mellett, ugyanis állandóan háborúpárti nyilatkozatokat tesznek a nemzetközi baloldal követeléseinek engedve. Most Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője jelentette ki, hogy tulajdonképpen aki nem küld fegyvereket és katonákat Ukrajnába és nem hal meg egy háborúban, az pocsék ember.

Gyurcsány Ferenc, a hazai baloldal vezetője szerint pocsék ember az, aki nem hajlandó meghalni Ukrajnáért. Ezt írja a Facebook-oldalán:

Pocsék ember leszel vagy meghalsz. Melyiket választanátok?

Ez a kijelentés szorosan kapcsolódik a hazai baloldal eddigi militáns és háborúpárti nyilatkozatainak a sorába. Mint látható, a baloldal már hamarabb is engedett volna a követeléseknek, és a háborúba katonát és fegyvereket szállítottak volna, kockáztatva országunk biztonságát.

Gyurcsány Ferenc mai nyilatkozata szerint gyáva, erkölcstelen és pocsék ember az, aki nem szeretne más háborújában meghalni. – írta az origo.hu
Kocsis Máté frakcióvezető a közösségi oldalán válaszolt Gyurcsány soraira:

Ne kérje, ne tegyen ilyen nyomást a magyarokra!

Álljon le a háborús hergeléssel! Most hétvége jön. Mélyen gondolkodjon el, és szálljon magába: tényleg ér annyit a politikai verseny, hogy kockára tegye a magyarok békéjét és biztonságát?

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken is világossá tette, hogy nem küldünk katonákat, sem fegyvereket Ukrajnába, hiába követelőzik az ukrán elnök vagy akár a bukott miniszterelnök:

(888.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató