2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Donald Trump üzent Vlagyimir Putyinnak

Trump szerint Putyinnak nyilvánosságra kellene hoznia a birtokában lévő terhelő információkat Biden családjának zűrös ügyeiről.

Donald Trump egy interjúban azt üzenete az orosz elnöknek, hogy hozza nyilvánosságra a Biden család általa feltételezett kelet-európai zűrös ügyeiről birtokában lévő összes terhelő információt.

„Azt hiszem, Putyin tudja a választ erre” – mondta Trump a Just the Newsnak adott interjújában, utalva

Hunter Biden lehetséges oroszországi ügyleteire.

„Azt hiszem, el kellene engednie. Azt hiszem, tudnunk kell ezt a választ.”  Trump idézett egy 2020-as szenátusi jelentést, amely felfedte Jelena Baturina orosz oligarcha, Moszkva polgármesterének akkori felesége, egy évtizeddel ezelőtt 3,5 millió dollárt biztosított egy cégnek, amelyet Joe Biden elnök fia alapított, és  azóta is megválaszolatlan maradta a kérdés, hogy miért adtá ka pénzt. „Hogy lehet az, hogy Moszkva polgármestere és a felesége három és fél millió dollárt adott a Biden családnak?”

„Azt hiszem, Putyin most valószínűleg hajlandó lenne erre a választ adni” – mondta Trump. „Biztos vagyok benne, hogy tudja.” Egy nagy esküdtszék vizsgálta Hunter Biden üzleti ügyleteit lehetséges adósértések, külföldi lobbitevékenységek és pénzmosás miatt, de

tagadta, hogy bármiféle jogsértést követett volna el.

 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató