2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Volner: Miért mondjuk vasárnap egy hatalmas nemet a baloldalra?

Volner János írása

„1. Mert szinte egy nagycsoportos óvodás számára is világos, hogy ami napjainkban »egyesült ellenzéknek« vagy baloldali »összefogásnak« nevezi magát, az lényegét tekintve a 2010 előtti balliberális politikai erőtér hatalom-visszaszerzési kísérlete.

2. Mert az egyesült ellenzék célrendszerét, eszmei arculatát a kommunista utódpárt Demokratikus Koalíció és a szélsőliberális Momentum alakítja és önti formába. Ismerős lehet ez már 2010 előttről, hiszen lényegében ebben a konstrukcióban a hajdani MSZP-SZDSZ balliberális szövetség éled újjá, melyben a Demokratikus Koalíció tölti be a 2010 előtti MSZP, a Momentum pedig az egykori SZDSZ szerepét.

3. Mert mindenestől nemzetellenes, nemzeti minimumokat nyomokban sem tartalmaz. Megjegyezzük, hogy ebben a történetben különösen megmosolyogtató a vergődő Jobbik magatartása. Jakab Péter vezetése alatt a Jobbik már nem több, mint a DK »nemzeti tagozata«, akiket Gyurcsány a megfelelő pillanatban úgy nyom el, mint a csikket a parlament dohányzójában.

4. Mert hazudnak és hülyének néznek minket! Ez az egyesült balliberális társaság most azt akarja elhitetni az országgal, hogy ők a jogállam megmentői, a korrupciómentesség letéteményesei, azaz minden tekintetben pont az ellenkezőjét fogják megvalósítani, mint amit 2010 előtt láttunk tőlük. Kicsit olyan ez, mintha a farkas fogadkozna, hogy ő bizony bárányra sem néz többet, csak engedjék már be az akolba. Hányadszor kellene még elhinni, hogy a kommunista utódpártokkal összeállt szélsőliberálisok hozzák el a megváltást?

5. Mert nemzetellenes ideológiájuk van! A pénzügy és a gazdaság bár kulcsfontoságú terület, de van valami olyan is, ami még mélyebben határozza meg az egész képet. Az pedig a balliberális identitáspolitika, amit ez a kiéhezett és fékevesztett társaság érvényesíteni készül a társadalom minden szövetében.

A történelem nem hazudik, követve a baloldali, majd balliberális politikát, egyértelmű, hogy mindig is elsődleges céljuk volt a nemzetromboló identitáspolitika érvényesítése. Ez láttuk tőlük 1945-1989 között, amikor internacionalizmusra és szocialista társadalomátalakításra hivatkozva akartak eltörölni mindent, ami keresztény, ami hagyományainkon alapuló, amit évszázadokon át szerettünk és védelmeztünk.

Céljaik most sem változtak, csak most éppen sokszínűségre, európaiságra, és nyugatos Magyarországra hivatkoznak. A hatalomért mindenre kész DK-Momentum szövetség a nyugat-európai és amerikai szélsőliberális mintára akarja átszervezni a magyar társadalmat is. A hazafias, patrióta gondolkodás szélsőségessé nyilvánítása, az EU feltétel nélküli gazdasági és szellemi kiszolgálása, a bevándorlás erőltetése, egyházellenesség és egyházüldözés, az oktatás és a kultúra erőszakos átbolsevizálása – ez valójában a DK-Momentum program. Ráadásul Magyarországot bármikor háborúba sodornák, ha globalista főnökeit úgy kívánják. Erről szól a piszkos játék, ami a lelkekért zajlik!

+1 Csurka figyelmeztetése: Jelszavuk: Tőlünk mindent, nekünk semmit! Ez az új uralom rosszabb és aljasabb lesz, mint a volt szovjet uralom, mert ez a demokrácia köntösében jelenik meg. Kellenek nekünk cenzorok, verőlegények? Nem! Nekünk szabadság kell és tisztesség! Megélhetés és munka, nyugodt, saját törvényeink szerinti rend! Magyarok! Ne hagyjuk félrevezetni magunkat!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató