2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Üvölt a Telex: A Vadhajtások.hu vezeti a teljes jobboldalt a kampányban

Nem tudnak velünk mit kezdeni.

A kampány utolsó hónapjában 6,3 millió kattintást generált portálunk. A jobboldalon mindenki mögöttünk van az olvasók számát illetően. Ennek szívből örülünk, és jó érzés számunkra az, hogy ma mi vezethetjük a jobboldali tábort elöl. A Telex rendezi ezt a lájkbajnokságát, most az a bajuk, hogy beszámolunk olyan dolgokról is, amiről ők nem. A héten Kadirov bejegyzése miatt aggódnak, de volt már 22 ezer lájkos Putyin cikkünk is a Facebookon. A választás hetében portálunk átszakította a Facebookot, mindezért 0 forintot fizettünk. 

Telexesek rettegése:

A propaganda mocsarának történéseiről inkább csak címszavakban, mert itt már tényleg olyan szinten megy a valóság meghajlítása, hogy félő, előbb-utóbb spontán fekete lyuk képződik, ami lenyeli az egész Naprendszert.

Stabilan az élen a Vadhajtások, és egészen szomorú képet fest az ilyen tartalmak fogyasztóiról, hogy még a propagandán belül is a legalacsonyabb színvonalú, és alig-alig leplezetten az orosz narratívát közvetítő oldal a legsikeresebb (legjobban futó posztjuk a hétről: „Kadirov ismét jókat mondott: miért hódol be szinte az egész világ a nevetséges Bidennek?”)

 

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató