2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Dráma: a jobbikos Rig Lajos végleg kiszáll a politikából

– Visszatérek eredeti szakmámba és nyugdíjas koromig szeretnék ott is maradni – árulta el a jobbikos Rig Lajos parlamenti képviselő, aki kormánypárti ellenfelével szemben maradt alul a Veszprém megyei 3-as számú választói körzetben.

(A skinhead Rig otthagyja a pártot, pedig neki "becsülete a hűség", legalábbis ez a felirat volt rávarrva a bőrére régebben...)

– Egy rendkívül nehéz ellenféllel szemben, a választókerületben elért 41 százalék büszkeségre adhatna okot, de számomra az idei választás túl nagy meglepetés és csalódás volt egyben. Két elvesztett országgyűlési választás után, listán sem szeretnék beülni a parlamenti székbe- nyilatkozta Rig Lajos.

Úgy gondolja, most kell abbahagyni, hogy a jövőben is emelt fővel állhasson az emberek elé.

– A jelen viszonyok között nem látok esélyt arra, hogy Dr. Navracsics Tibor ellenében, érdemben, eredményesen képviselhetném a körzetet. Hálásan megköszönve azok bizalmát, akik rám szavaztak, el kell fogadnom a választók többségének akaratát. Visszavonulásom azonban nem azt jelenti, hogy elérhetetlen leszek. Ha bárkinek segíthetek a jövőben, magánemberként is megteszem. Jövőbeli közvetlen elérhetőségeimet akár a városházán is megadják a hivatal munkatársai – picsogta a jobbikos.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató