2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Fogatlanok, kövérek, tanulatlanok és cigányok szavaznak a Fideszre a baloldali kritikus szerint

Miután a Fidesz negyedszerre is kétharmaddal nyert, a baloldali "értelmiség" egy része példátlan gyalázkodásba kezdett. Közülük is kiemelkedik egy Csáki Judit nevű kritikus, aki még gyomorforgató módon cigányozott is, amikor a feltételezett Fidesz-szavazókról írt.

Nézzük meg, hogy miket írt a "kritikus", és hogy ki is Csáki Judit!

„pont félóra híján huszonnégy órája vagyok talpon – most értem haza. és nem, nem az ország távoli csücskéből, hanem a nyolcadik kerületből.

ahol ma láttam orbán magyarországát. nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig-alig tudó embereket, akik megkérdezték, hogy a három lap közül melyikre kell húzni a négy nemet. ez a tömeg – mert ez tömeg

– az a bázis, ami a kétharmadot biztosítja neki. orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement –

elképedtem, amikor a névjegyzékben láttam, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. ez a többség, mint látjuk.

van aztán a kisebbség, fiatalok, kisgyerekekkel, félszavak sem kellenek, elég a fél tekintet, amiből értjük egymást, miközben odaadom a szavazólapokat, itt laknak ők is, de ők nem orbán népe, és nemcsak azért nem, mert iskolázottak, meg a kultúra is jelent nekik valamit, hanem mert gondolkodnak, figyelnek, értenek. orbán őket nem látja, orbánt ők nem érdeklik, orbánt a fél ország nem érdekli, és nem érdekli semmi, csak a hatalom és a még több hatalom. nyomorult, frusztrált alak."

Utána még minden fiatalt külföldre akar küldeni, nácizik egyet, majd befejezi eszmefuttatását.



Nyilván nehéz minősíteni ezt a mocskolódást, meg persze a baloldalra oly nagyon jellemző rasszizmust.

Csáki Alföldi Róbert hízelgő köréhez tartozott, majd miután Alföldi szerződése lejárt 2013-ban, és a Nemzeti Színház vezetésére kiírt pályázatot az európai hírű rendező, Vidnyánszky Attila nyerte, Csáki útszéli hangon kezdett írogatni Vidnyánszkyról, ezzel egy időben Alföldiről pedig kínosan törleszkedő könyvet írt.

Vidnyánszkyt egyébként azért is gyűlöli, mert Csáki, a kritikus dönthetett sokáig Kaposvárott a színészoktatásról, majd amikor Vidnyánszkyt kinevezték Kaposvárra, a nagy rendező elzavarta az alkalmatlan kritikust.

Csáki minden jobboldali, vagy annak gondolt művészt gyűlöl, elfogadhatatlan stílusban írt például Eperjes Károlyról vagy Rátóti Zoltánról. Apáti Bencét, a Budapesti Operettszínház balettigazgatóját például így gyalázta nyelvtani hibákkal és "felvállal" meg hasonló színvonalú kifejezésekkel a Facebookon: csicska, vérhülye, ostoba.

Most viszont már az egész országra dühös Csáki. Pontosabban, az ország több mint kétharmadára. Hiszen a baloldal katasztrofális vereséget szenvedett. Megint.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató