2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Telex: A Vadhajtások a hardcore propagandájával uralja a netet

A választások utáni héten is letarolta portálunk az internetet.

Van ez a buta lájkbajnokság a Telexen, ahol nincsen ellenfelünk. Mindezt 0 forintból érjük el. De, ez minket nem érdekel, nem győzzük hangsúlyozni. Minket az Olvasóink érdekelnek. Ma Magyarországon mi vagyunk a legolvasottabb és legkedveltebb jobboldali portál. A márciusi hónapban 6,5 milliós forgalmat generált portálunk, minden jobboldali weboldalt megelőztünk ismételten. Erről külön is be fogunk számolni, most a Telexes sikítást tesszük közzé a lájkjaink miatt.

Íme:

Eljött a Lájkbajnokság-cikkek utolsó etapja, amitől szerzőként a legjobban rettegek, mert ilyenkor kell lemenni mélyre, és belenyalni egy kicsit a hardcore propaganda krézifagyijába. A Vadhajtások még mindig vezet, olyan posztokkal, hogy „Fico is nekiment Zelenszkijéknek”, amivel önmagukhoz képest húszszoros viralitást sikerült összehozni, retteg a Telex amit most megmutatnánk Olvasóinknak.

A Megafon tagjai külön-külön is tarolnak ebben a kategóriában, de hát ez a dolguk, propagandisták. A baloldali propagandát sem kell félteni, a Gond-olkodó oldalon például az EU-s jogállamisági mechanizmusról azzal a bevezetővel posztoltak, hogy

„Erre rácsesztünk, de sajnos az orbánimádók ezt nem fogják megérteni.”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató