2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Trump azt állítja, hogy ő "talán a legőszintébb ember, akit Isten valaha is teremtett"

Donald Trump ex-elnök szombat este az észak-karolinai Selma városában tartott nagygyűlésen beszélt a hívei előtt.



Azt mondta a hallgatóságnak, hogy szerinte ő a "legőszintébb emberi lény, akit talán Isten valaha is teremtett".

A The Washington Post szerint Trump 30 573 hamis vagy félrevezető állítást tett elnöksége alatt - erre reagált Trump a beszédében:

"Én vagyok a legtisztább seriff" - mondta Trump.

"Azt hiszem, talán én vagyok a legőszintébb emberi lény, akit Isten valaha is teremtett". 

Trump egy olyan történetre utalva nyilatkozott, amelyben egy barátja megdicsérte őt, hogy mennyire tiszta volt a kormányzása - írja a Newsweek.

"Tudod, éveken át nyomoztak utánad, több millió és millió oldalnyi dokumentumot, és nem találtak semmit"

- mondta a barát.

"A demokraták többet nyomoztak utánam, mint Billy the Kid-et, Jessie Jamest és Al Capone-t együttvéve"

- tette hozzá Trump a Newsweek beszámolója szerint.

Mint ismert, Trump lett az első elnök, akit kétszer vád alá helyeztek, óriási nyomás nehezedett rá. A The Washington Post Fact Checker adatbázisa szerint "30 573 hamis vagy félrevezető állítást tett" elnöksége alatt. (Szerencsére Bidenről ilyen statisztikák nincsenek) A The Post szerint naponta átlagosan 21 hazugságot mondott. 

Elnöki ideje alatt Trump számos összeesküvés-elméletet is népszerűsített, legalábbis így nevezik azt, hogy Bident csalással vádolta Trump. Természetesen az Egyesült Államok vezető hírszerző és bűnüldöző szervei arra a következtetésre jutottak, hogy nem történt széles körű választási csalás. Bár Joe Biden elég népszerűtlen azóta is, mióta megnyerte botrányos körülmények közt a választást. A kormányzása is botrányoktól hangos.

A választással kapcsolatban azt mondta: "Biztosítanunk kell, hogy minden választás teljes körűen és gyorsan ellenőrizhető legyen"!

A tömeg hangos "szeretünk Trump" kántálásba kezdett:



Trump beszédében kitért az LMBTQ-propagandára is.

Elmondta:

"Gyermekeinket indoktrinálják, értékeinket meggyalázzák, örökségünket eltörlik, és országunkat megalázza egy olyan elnök, akinek fogalma sincs, mi a fene folyik itt!"

Trump ígéretet tett arra is, hogy véget vet "minden egyes Covid-felhatalmazásnak", és olyan törvényt fogad el, amely illegálissá teszi, hogy a munkáltatók kirúgják a munkavállalókat, mert nem rendelkeznek a vakcinával.

Trump fogadkozott, hogy "igazságot követel a Capitolium ostromlóinak, avagy a január 6-i foglyok számára és a polgári jogaik teljes körű védelmét lengette be, ahogyan azt az antifa, a Black Lives Matter is megkapta, akik országszerte embereket gyilkoltak".

Trump nevén nevezte a dolgokat a déli határral, vagy annak hiányával kapcsolatban,

ez egy invázió, ugyanúgy, mint Európában!

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató