2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Többmilliós bírságot kaptak magyarországi genderlobbista szervezetek

Patrióta szervezetek beadványai nyomán kaptak sokmilliós bírságot LMBTQ-szervezetek – adta hírül közös közleményében a Hatvannégy Vármegye Mozgalom (HVIM), a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ). Tizenhat genderlobbista szervezetre összesen 9 millió forintos bírságot szabott ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

A vasárnapi országgyűlési választással együtt megtartott gyermekvédelmi népszavazáson érvénytelen szavazásra buzdított számos genderlobbista NGO, ezért kapták a bírságot.

„Óriási közös eredményt értünk el a világ legerősebb lobbijával szemben! Míg Nyugat-Európában minden állam hátrál, ahogyan a globális genderlobbi előrenyomul, addig Magyarországon a nemzeti szervezeteknek és személyeknek köszönhetően többmilliós bírság lett a felforgató tevékenységük következménye”

– közölték a patrióta szervezetek, megjegyezve, hogy a „jogvédő” szervezetek valójában „jogvétő” szervezetek, hiszen a kampányuk jogellenes volt, és ezt az NVB a lehető legnagyobb bírság kiszabásával nyomatékosította.

Barcsa-Turner Gábor (HVIM), Dr. Gaudi-Nagy Tamás (NJSZ) , Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart), a Mi Hazánk Mozgalom és több vármegyés vezető nyújtott be kifogást az NVB-hez, az érvénytelen szavazásra buzdító hirdetéseket bizonyítékként csatolva. Kérték a jogsértés megállapítását és bírság kiszabását. A beadványokban hivatkoztak az NVB egy korábbi megállapítására, miszerint:

„Az érvénytelen szavazat egy jogsértő szavazat, szembemegy a népszavazás céljával és a Választási eljárásról szóló törvény rendelkezéseivel, az ilyen szavazatra való buzdítás ezért egy jogellenes tevékenység”.

A Bizottság az április 8-ai ülésén hozott határozataiban megállapította a jogsértést, és az indítványoknak helyt adva három esetben elrendelte a maximális, esetenként 3 millió forintos bírság kiszabását. Így a népszavazás érvényességét aláásó legfőbb bűnösök, a Háttér Társaság és az Amnesty International Magyarország 3-3 millió forintos bírságot kapott. Egy szintén jogsértő, érvénytelen szavazásra buzdító, sok szervezet által aláírt közlemény miatt összesen 16 szervezetnek kell szintén 3 millió forintot megfizetnie. A megbírságolt szervezeteken túl a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kifogására a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) terhére is megállapította a Bizottság a jogsértést.

Az Amnesty, a TASZ és a Háttér Társaság mellett az alábbi szervezetek részesültek pénzbírságban:

Artemisszió Alapítvány
Atlasz Leszbikus, Meleg, Biszexuális Transznemű és Queer Sportegyesület
Labrisz Leszbikus Egyesület
Magyar Aszexuális Közösség
Magyar Helsinki Bizottság
noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft.
Ökotárs Alapítvány
PATENT Patriarchátust Ellenzők Társasága
Prizma Transznemű Közösség
Szimpozion Egyesület
Szivárványcsaládokért Alapítvány
Szivárvány Misszió Alapítvány
Társaság a Szabadságjogokért
Transvanilla Transznemű Egyesület

A közleményt kiadó szervezetek történelmi jelentőségűnek nevezték a döntést:

„Mi, magyarok leszünk azok, akik Európában megállítjuk a gender forradalmat, és a hagyományos világrendet felforgatni akaró törekvéseket.”

Mint írják, erről tanúskodik a népszavazás több, mint 3,5 millió „nem” szavazata az LMBTQ lobbi szándékainak elutasítására.

„A most kiszabott 9 millió Ft bírság közel sem fedezi azt a kárt, amit ezek az ügynökszervezetek Magyarországnak okoztak. Számukra ez aprópénz, amit a sokszáz milliós külföldi támogatásaikból nevetve ki tudnak fizetni. Ennél csak sokkal súlyosabb büntetéseket kell kapjanak, ha nem hagynak fel gyermekmegrontó tevékenységükkel! Folytatjuk a küzdelmet!”

– tették hozzá.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató