2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

FeGyőr: Kétmillió magyar szavazott a változásra

Ez a rendszer fenntarthatatlan, így előbb vagy utóbb össze fog omlani.

„Április 3-án közel kétmillió magyar szavazott a változásra, közel kétmillió ember arra voksolt, hogy képviseljük őket az Országgyűlésben. Felelősséggel tartozunk a hazánkért és a magyarság haladásáért, felelősséggel tartozunk értetek. Ezért a Momentum megválasztott országgyűlési képviselői, velem együtt, felveszik a parlamenti mandátumaikat. Nem lesz könnyű négy év. Mert mi nem üldögélni megyünk a parlamentbe, hanem alternatívát mutatni. A parlament ugyanis az a hely, ahol a Magyarország sorsát befolyásoló törvényeket vitatják meg és fogadják el – így itt lehet megmutatni azt is, hogy mit csinálnánk mi, momentumosok másképp. Hogy szóba állunk azokkal is, akikkel nem értünk egyet. Hogy képviseljük azokat is, akik nem minket támogattak. Hogy hangot adunk azoknak is, akiknek nincsenek kiváltságaik. Hogy védjük a demokráciát akkor is, ha az a vetélytársainkat erősíti.

Nem kérdés, hogy küzdős négy év lesz, és nem is mindig lélekemelő, hiszen egyelőre akkora többségben van a Fidesz. Tisztában vagyunk a felelősségünkkel, és ennek tudatában fogunk dolgozni.Én ezt a munkát pont olyan komolyan veszem majd, mintha kormányoznánk. Nyilvánvaló: most az ellenzék nem állt arra készen, hogy átvegye a kormányrudat Orbán Viktortól. Ennek is köszönhető a választási eredmény.

De készen kell állnunk, mert ez a rendszer fenntarthatatlan, így előbb vagy utóbb össze fog omlani. Hiszek abban, hogy lehet Magyarországot békében, nyitottsággal, emberségesen kormányozni. Hogy középpontba lehet állítani a magyarok egészségéért, tudásáért, jól fizető megélhetéséért végzett munkát. Az én frakcióvezetői munkám arról fog szólni, hogy megteremtsük ennek a társadalmi, a politikai, és a szakmai hátterét, és megmutassuk mindezt az embereknek, akik döntenek rólunk.”- írta FeGyőr a Facebookon.


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató