2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kadirov: humanitárius segélyekkel látjuk el a felszabadított területeteket

Amíg a Nyugat fegyverekkel "segít" Ukrajnának, addig Keletről humanitárius segélyek érkeznek.

Ramzan Kadirov beszámolója:

Az orosz hősről elnevezett Akhmat-Khadzsi Kadirov Regionális Közalapítvány figyelemmel kíséri a humanitárius helyzetet a Donbassz bandáktól és náciktól mentes területein. A rendszeres segélyeket itt mindig szívesen fogadják, és ez jó ösztönző a békés élet megteremtéséhez.

A RAF újabb élelmiszer-szállítmánya érkezett a Luhanszki Népköztársaságba(LNR), hogy szétosszák az orosz katonák és civilek között.

A kedves mama, az alapítvány elnöke, Aimana Nyezijevna döntése alapján az orosz katonák és a felszabadított LNR lakossága élelmiszereket kapott, többek között burgonyát, káposztát, hagymát, friss paradicsomot, zöldborsókonzervet, tököt, kukoricát, édességet, különböző gabonaféléket, instant kását, lisztet, palackozott sima és édes vizet, valamint gyógyszereket.

Ezenkívül a Csecsen Köztársaságból származó, a Donbász és Ukrajna területén zajló különleges műveletben részt vevő egységeknek minden szükséges eszközt biztosítanak ahhoz, hogy szakmai feladataikat a legmagasabb szinten végezhessék. Ez is a RAF nagy érdeme.

Szívből hálás vagyok a kedves MAMA-nak a Donbassz lakóinak rendszeres gondoskodásáért és figyelméért, akik az ukrán uralkodó elit hibájából nehéz életkörülmények között találják magukat, valamint azért, hogy a csecsen fegyveres erők harcosai stabilan ellátják őket mindennel, amire szükségük van. Allah fogadja el jótetteidet, MAMA!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató