2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Hadházy szerint 12 év kemény munkájával rombolta le a Fidesz a jogállamot és a demokráciát

A lódoktor úgy véli, hogy „a magyar gazdaság és főleg a magyar kormány iránti bizalom közelít a nullához”!

Hadházy Ákos közösségi oldalán fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság elindította hazánk ellen a jogállamisági eljárást. „Hivatalosan is megindult Magyarország ellen az úgynevezett jogállamisági eljárás. Biztos vannak, akik örülnek ennek, mondván, hogy az EU végre felébredt, Orbán most végre megkapja a magáét!” – írja Hadházy.

A politikus szerint, „Kétségtelenül fontos előrelépés, hogy az EU szemmel láthatóan nem akarja tovább megengedni,

hogy Orbán a támogatásokból fizesse ki az embereit

és így végső soron ebből a pénzből tartsa fenn a politikai rendszerét. Viszont végtelenül szomorú hír ez, több okból is”.

Hadházy hozzátette: „Először is az a legszomorúbb, hogy idáig jutottunk. 12 év kemény munkájával rombolta le a Fidesz a jogállamot és a demokráciát Magyarországon, annyira, hogy már semmiféle kettős beszéd vagy a multiknak adott adókedvezmény nem segít, Európában elfogyott a türelem”.

„Másodszor szomorú a hír azért, mert mi fogjuk meginni a levét, minden magyar állampolgár. Már látszik is az euró-forint árfolyamon: hiába emelt kamatot a jegybank,

a magyar gazdaság és főleg a magyar kormány iránti bizalom közelít a nullához!

Nagyon nehéz idők jönnek, el fog szabadulni az infláció és visszafog térni munkanélküliség!” – folytatta a baloldali politikus. 

Majd így zárta gondolatmenetét: „Végül pedig szomorú vagyok azért, mert tudom, hogy a Fidesz ezt a helyzetet is a saját politikai céljaira fogja felhasználni: tovább folytathatja a háborút a gonosz Brüsszellel, és ekézheti az ellenzéket, amely – úgymond – kiszolgálja az idegen érdekeket. Amíg a propaganda ellen nem küzdünk meg, addig ezt minden további nélkül sikeresen hirdetheti”.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató