2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kadirov: Harcosaim megadták a koordinátáikat, hogy végre összecsaphassanak az ukrán oldalon harcoló csecsenekkel

Újabb üzenetet küldött az ukránoknak (és az oldalukon harcoló csecseneknek) Ramzan Kadirov.

A csecsenek vezére ezt írta a Telegramon:

Ismét jelentkezett legendás, kedves testvérünk, Ayub Simbarigov. Egyenesen egy ukrán trófeás tankból küldi a szalám-marsallt (hellót). A Bandera harcosai elutasították, amint értesültek az orosz hadsereg azon egységéről, amelyben Ayub bátran harcol a nácik ellen.

Azt mondhatom, hogy az ukrán fegyveres erők banditáinak hírszerzése megfelelően működik. Amint a csecsen köztársaság harcosai megjelennek a láthatáron, a terroristák hősiessége elillan, a bátorság, amellyel megfélemlítik Donbász békés lakosságát, eltűnik, harci állásaikat megzavarják, és maguk Ukrajna "védelmezői" is menekülőre fogják. Csak a sarkuk villog, és a nadrágjuk úgy szanaszét van szórva, mint aknák a csatatéren. Azt mondják, hogy a női ruhák nagy keresletnek örvendenek az itteni Bandera csőcselék körében.

Az alatt a több tucat kilométer alatt, amit Ayub a Donbász földjén tett meg, hogy településeket szabadítson fel a banditáktól, egyetlen csecsen nyelvű "védővel" sem találkozott Ukrajna területén.

Ayub már a trófeatartályból felhívta az európai fecsegő bloggereket, akik állítólag szintén a mi katonáinkat keresték, de nem találták őket. De ezt nem a harctéren teszik, hanem Lembergben és Ukrajna más külvárosaiban, ahol nincsenek harcok, és ahol a mi csapataink nincsenek jelen. Nos, világos, hogy miért keresik az "eurohősök" olyan helyeken, ahol a mieink közül senki sincs. Ugyanakkor sikerül elkapniuk egy haipot, és világszerte híressé válnak.

Ismerve Ayubék leleményességét, megadták a koordinátákat - Alekszandrovka faluét. Május 1-jéig várják majd az ottani iszkeriánusokat (Azok a csecsenek, akik az ukrán oldalon harcolnak - a szerk.). Véleményem szerint ez több mint méltó ajánlat egy találkozóra.

Mostantól azok, akik folyamatosan keresik a csecsen harcosokat, de nem találják őket, egy konkrét helyen találkozhatnak velük. Mostantól nem lesz szükség olcsó videókat készíteni, és kiabálni a világnak, hogy "Hol vagy? De az egyetlen dolog, amit az iszkeriánusok nem vettek figyelembe, az az, hogy ha beszélni születtél, akkor nem tudsz harcolni. Tehát soha nem vagy a megfelelő helyen a megfelelő időben. Menj előre, mielőtt a harcosaink elkapnak téged előbb! Eljött az idő! AHMAT POWER!!!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató