2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Portálunknak nincsen ellenfele, tőlünk hangos a közösségi média

Tizenöt hetet nyert meg zsinórban a Lájkbajnokságban Orbán Viktor, és már éppen azt gondoltuk volna, hogy ilyen népes és lelkes rajongótábor mellett felesleges is más politikusnak erőlködnie, váratlanul megszakadt a nagy sorozat. És nem is azért, mert különösebben inaktív lett volna a miniszterelnök: bár 16 poszt egy héten nem számít ugyan soknak, de Orbán átlagához képest kevésnek se (a top15-be öten még ennél is kevesebb bejegyzéssel kerültek be). Hogy mi történhetett, azt mindjárt nekiállunk boncolgatni, de előbb lássuk a szokásos toplistát – ennyi lájkot gyűjtöttek a legnépszerűbb magyar politikusok a héten Facebookon, - írja a Telex.

 

És erre jött a feketeleves. Facebook-oldalunk nulla forintot költött eddig, és január óta, tehát a teljes kampányban vertünk mindenkit. És most megtörtént a csoda, oldalunk olyat hasít, hogy ma Magyarországon nincsen olyan politikus sem, aki ennyi reakciót tud gyűjteni. 

Rólunk így visít a Telex:

Szponzorpénz híján továbbra is csak pislákol a Megafon, így a Vadhajtások könnyedén tudott behúzni egy újabb első helyet a propagandisták mezőnyében. Tegyük azért hozzá, hogy ezt extrém nagyüzemmel, 275 poszttal hozták össze. Mondjuk hasonló stílusban űzi az ipart a Pesti Srácok is (287 poszt), mégis negyedannyi reakciót gyűjtöttek csak. A legszomorúbb ezen a listán azonban továbbra is a leplezetlen, nyílt putyinista propaganda sikere.

És a hab a tortán, hogy minket ez nem érdekel. Magyarország legolvasottabb jobboldali portálja lettünk stabilan, havonta több mint 6 millió kattintást generálunk már.

 

Köszönjük.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató