2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hidvéghi Balázs felszólította Brüsszelt, hogy fejezze be a magyarok zsarolását (Videó)

Az EP plenáris ülésének a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetével foglalkozó vitáját követően Hidvéghi Balázs is felszólalhatott Magyarország védelmében. Az EP-képviselő kedden kijelentette, hogy hazánk nem hagyja magát zsarolni, és akárhogy is igyekeznek az Európai Parlament sorosista, baloldali képviselői, Magyarország nem fogja feladni saját döntéseinek a jogát, nem fogja feladni a kultúráját, meg fogja védeni a gyermekeket, és meg fogja őrizni békéjét és biztonságát.

Hidvéghi Balázs szerint Magyarországot évek óta támadják amiatt, mert kiáll saját szuverenitása mellett és ragaszkodik a döntés jogához egy sor olyan kérdésben, amelyek nem tartoznak az Európai Unióra. A multikulturalizmust és a Soros György-féle nyílt társadalmat „új vallásként” propagáló baloldali, liberális erőknek nem tetszett ez a politika, ezért politikai offenzívát indítottak Magyarország ellen.

Nem akarjuk, hogy Önök diktálják nekünk az értékeinket és a meggyőződéseinket, köszönjük szépen, mi magunk is meg tudjuk határozni azokat. Azóta Brüsszel – és különösen ez a Parlament – egyre inkább egy önelégült, posztmodern boszorkányüldöző klubbá vált, amely mindenki másra egy szűk és radikális ideológiát akar ráerőltetni. Ha pedig valaki ellenáll, ahogy mi tesszük, akkor szankciókkal és agresszív támadásokkal kezdik el zsarolni.


– fogalmazott az EP-képviselő.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató