2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Európán röhögnek az oroszok: embargó esetén a nagy gazdasági világválság gyerekjátéknak fog tűnni

A Ria Novosztyi szerint Magyarország – kijelentve, hogy kizárólag az ország érdekei vezérlik – bebizonyította, milyen lehet és milyennek kellene lennie az európai politikának.

Az orosz energiaforrások esetleges embargója olyan mértékű gazdasági recesszióhoz vezet, hogy a száz évvel ezelőtti nagy gazdasági világválság gyerekjátéknak fog tűnni. De azok számára, akik ma az Európai Bizottságot irányítják, akik döntéseket hoznak az európai kül- és belpolitikában, ezek a riasztó jelentések olyanok, mint holtnak a borogatás – írta meg a Ria Novosztyi című orosz lap.

Az embargót az állampolgárok fogják megszenvedni

A portál szerint azok politikai józansága, akik ma arról döntenek, hogyan fog élni majdnem félmilliárd európai lakos, általában a nullára csökkent. Ugyanakkor Magyarország miniszterelnöke vagy külügyminisztere, akik sokkal jelentősebb politikai tőkével rendelkeznek, mert élvezik a választói bizalmat, azt mondják,

ha embargót vezetnek be Oroszországgal szemben, azt az állampolgárok fogják megszenvedni.

Magyarország, kijelentve, hogy kizárólag az ország érdekei vezérlik, ismét bebizonyította, milyen lehet és milyennek kellene lennie az európai politikának.

 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató