2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Hadházy: nem hallgatott rám az ellenzék, most Kövér csicskáztatja őket

Rottyon van a lódoktor.

Ezt írja:

„Alig beszélünk róla, de Kövér László a héten újra páros lábbal szállt bele az ellenzékbe és egyúttal a demokrácia maradék romjaiba is. Eddig vártam, az ellenzéki képviselők határozott válaszára és őszintén remélem, hogy lesz ilyen. Mert ha nem, akkor végérvényesen kimondhatjuk: Kövér szabadon csicskáztathatja az ellenzéket.

Mi történt? Tanácsom ellenére az összes parlamenti képviselő bejelentkezett az alapfizetésén felül komoly fizetéssel járó, bár sok többlet munkával és valódi jelentőséggel nem bíró paramenti pozíciókra (jegyző, alelnök, bizottsági elnök, alelnök, stb). A pártok lejelentették igényeiket, amiről megegyeztek. Kövér László viszont egyszerűen a VÉLEMÉNYÜK KINYILVÁNÍTÁSA MIATT nem engedte öt képviselőnek (köztük Jámbor Andrásnak és Varjú Lászlónak), hogy az általuk megjelölt pozíciót megkapják (Varjú Lászlónak pl az volt a »bűne«, hogy korábban azt nyilatkozta, hogy feles többséggel is lehet alkotmányt módosítani. Jámbor András pedig szerinte egyszerűen nem elég elhivatott a fantasztikus jegyzői tisztségre)

Mondjuk ki mégegyszer: Kövér elvtárs a véleményük miatt szankcionált durván megválasztott magyar országgyűlési képviselőket. Erre nem elég válasz egy poszt, vagy egy sajtóközlemény. Erre egyetlen jó válasz lenne, ha mindannyian szolidaritást vállalnának és tiltakozásul lemondanának – az amúgy is csak a demokrácia látszatának fenntartására jó – tisztségeikről.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató