2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Portálunk bemutatja, ki az a jobbikos aki meg akarta erőszakolni Szilágyi barátnőjét

Ma délelőtt attól hangos a sajtó, micsoda bulit rendezett a Jobbik.

Látjuk rengetegen elkezdték találgatni, ki lehet az a jobbikos, aki szerette volna megerőszakolni Szilágyi György barátnőjét.

Szilágyi György a Telexnek arról beszélt, valóban megtörtént az eset, és a párton belüli vizsgálat is csak alig több mint egy héttel ezelőtt indult el, miután a sértett az etikai bizottsághoz fordult. (Korábban ezt azért nem tette meg, mert remélte, hogy az elnökség kezeli az ügyet.)

Az elkövető politikai pályafutása alatt, kettő maradandó dolgot alkotott, rengeteg pénzt csalt el, illetve Jakab Péterrel táncolt. 

Amit említünk, a csalással kapcsolatban így írt az index 2021-ben:

"Beismerte tettét a csaló jobbikos jelölt, az MSZP leléptetné

Áll a bál Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. számú egyéni választókerületében a Jobbik jelöltje, Földi István miatt. Sajtóhírek szerint ugyanis a politikus jelentkezésekor megtévesztette az Országos Előválasztási Bizottságot azzal, hogy elhallgatta, 

JELENTŐS VAGYONI HÁTRÁNYT OKOZÓ KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁS MIATT ELJÁRÁS INDULT ELLENE, AMI AZZAL ZÁRULT, HOGY BEISMERTE TETTÉT. AZ MSZP ÁLLÁSPONTJA SZERINT FÖLDI ISTVÁN ÍGY HIVATALOSAN NEM VÁLHATOTT VOLNA JELÖLTTÉ.

Az előválasztás egy tisztességes, demokratikus verseny, amelynek meg kell őriznünk a tisztaságát, ezért a Jobbiknak vissza kell hívnia Földi Istvánt a jelöltségtől – szól az MSZP-nek az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott közleménye."

 

És a közelmúltból emlékezhetnek Földi és Jakab táncára kedves Olvasóink: 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jakab Péter (@jakabpeter_official) által megosztott bejegyzés

 

Annak a politikusnak nem írjuk le a teljes nevét, aki megmentette Szilágyi György barátnőjét, nevezzük simán Gy. Csabának. Egyelőre azért nem, mert várjuk, hogy az ügyben megszólaljon. Csabának köszönhetően, aki a sikítások miatt felsietett a fürdőszobába, majd erőteljesen elkezdte verni az ajtót, Földi kénytelen volt kijönni, és nem tudta rendesen megerőszakolni Szilágyi György barátnőjét.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató