2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Berki Krisztián felakasztotta magát, vagy túladagolta, vagy cukros volt- meghalt

Most azt írja a ripost, hogy túladagolta magát, mint fogalmaznak:

Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag. 

A ripost azt írja cukros volt Berki. 

A cikkünk címét a szomszéd támasztja alá, miszerint öngyilkos lett. Ahogy kiderül a celeb halálának valódi oka, úgy frissül a címünk is. Mindenesetre Berki élete pontosan ilyen volt, mint a halála körülményei. 


Szerkesztőségünkbe most érkezett a telefon. 41 éves volt.

Berki Krisztián felakasztotta magát, most értek a helyszínre a rendőrök. Hódi Pamela is a helyszínen van már, szerkesztőségünket a helyszínről hívták, és megerősítették, Berki Krisztián meghalt.

Pénteken reggel több rendőr és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián IX. kerületi lakásához. A lépcsőházat lezárták a rendőrök. Az Origo információi szerint napok óta vitatkozást és ordibálást lehetett hallani a házban.

A reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián házához. A környéket ezekben a percekben zárták le a rendőrök. A IX. kerületi társasház lépcsőházába már csak azokat engedik be, akiknek ide szól a lakcímük.

Az Origó képe:

 

 

A Blikk információi szerint péntek reggel meghalt Berki Krisztián, a lap információit a rendőrség is megerősítette. A BRFK sajtóosztálya a Telex kérdésére nem erősítette meg az információt, azt mondták, a rendőrség jelenleg helyszíni szemlét tart a IX. kerületi Tinódi utcában. „Idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – mondta a Telexnek a BRFK sajtószóvivője.

Több rendőrautó és egy mentőautó vonult ki pénteken reggel Berki Krisztián egykori futballkapus, televíziós műsorvezető ferencvárosi lakásához. Az Origónak a rendőrség azt mondta, hogy haláleset miatt helyszínelnek, de részleteket nem árultak el, csak annyit, hogy idegenkezűség nem történt.

Berki Krisztián celeb, influenszer, akit nyáron büntetőfékezéses ügyében két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélt a II. és III. kerületi bíróság, emellett 625 ezer forint pénzbüntetést is kapott, és neki kell kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A vád szerint Berki 2018. március 17-én a Pünkösdfürdő utcában egy Bentley-vel autózott feleségével. Előtte haladt a 34-es busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de végül nem állt meg, mert nem volt le- és felszálló utas. A Bentley sofőrje záróvonalon és egy zebra előtt kezdte megelőzni a buszt, de mivel a manővert nem tudta befejezni, ezért dudált, amire a buszsofőr is hangjelzésekkel reagált. Berki emiatt viszont „felfokozott érzelmi állapotba került”, és a megengedett sebesség túllépésével végül a Királyok útján megelőzte a buszt, majd visszatért elé, és intenzív fékezésbe kezdett. A BKK-busz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést, és 20 km/órás sebességgel nekicsapódott a luxusautónak, amiben 14 millió forintos kár keletkezett.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató