2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Kadirov: „Az ukránok zászlóaljparancsnoka és századparancsnoka is egyirányú jegyet kapott”

Ramzan Kadirov, csecsen hadúr a Telegram oldalán jelentkezett be.

A csecsen vezető kifejtette, hogy „az ukránok ellentámadást próbáltak meg végrehajtani Voevodovka falu környékén. A nacionalisták meg akarták lepni a katonáinkat. Az értelmetlen támadásuk célja feltehetően az volt, hogy visszaszerezzék az elvesztett lőállásaikat. »A legkiválóbb elmék által kitervelt ellentámadás« csúnyán elbukott” – ironizált Kadirov.

„Az ellenség mind emberélet, mind a speciális felszerelések tekintetében jelentős veszteségeket szenvedett. Az ukrán nácik, akik a véletlen folytán túlélték a támadást, szokásukhoz híven elmenekültek” – írta. 

„Az egyik támadót elfogtuk, a harcosainkkal folytatott rövid beszélgetés után a hadifogoly értékes információkat árult el az ellenség vezetésének állásairól, amelyeket a megszerzett információk alapján katonáink nem sokkal ezután sikeresen megsemmisítettek. Az ukránok zászlóaljparancsnoka és századparancsnoka is egyirányú jegyet kapott” – utalt Kadirov a tisztek halálára.

Ezután hozzátette, hogy „a srácok az újabb győzelem után sem maradtak értékes fegyverek és speciális katonai felszerelések nélkül”.

„Az orosz csapatok lépésről lépésre vetnek véget a banderisták és az egyéb szemét uralmának. Nem kegyelmezünk a nacionalistáknak azok után a szörnyűségek után, amelyeket elkövettek!” – zárta posztját Kadirov.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató