2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Kiakadt a balliberális HVG, mert nem szeretjük Ursulát...

A Megafon-különítmény színe-java, és a Vadhajtások is beleszállt az Európai Bizottság Orbán Viktorral tárgyaló elnökébe,- írja a HVG.

 

A független, objektív portálnak nem nevezhető balliberális propaganda oldal nagyot ment.

Kipécézte magának Deák Dánielt és Trombitás Kristófot. 

Míg a kormányzati sajtó alapvetően korrekt hangnemben, kommentárok nélkül számolt be az Európai Bizottság elnökének érkezéséről, az egyébként kormánypropagandát folytató Megafon influenszereinek már nem sikerült tartaniuk. Deák Dániel és Bohár Dániel szinte szóról szóra ugyanazokat a mémeket posztolta, ezekben azzal poénkodtak, hogy Ursula von der Leyen – ha már Magyarországon jár – gyorsan kannaszámra tankolja a benzint, hiszen az Nyugat-Európában drágább.

Ám, szerintük "mi vittük el a mélypontot", mert nem szeretjük az álszent von der Leyent, aki itt könyörög, majd egy hét múlva a jogállamisággal vergődik. Ezt ebben a cikkünkben ki is fejtettük.

Így picsog a HVG nevű fos:

Azonban a mélypontot kétségtelenül a Vadhajtások nevű radikális, de a Fidesz-propagandával együtt mozgó oldal vitte el, akik olyan címekkel számoltak be Von der Leyen érkezéséről és tárgyalásáról, hogy „Ursula be van feszülve Orbán Viktor asztalánál”, Ursula rottyon: „Az egyhangú döntéshozatal már nem működik a kulcsfontosságú területeken”, „Merkel pedikűröse: az Orbánnal való tárgyaláson történtek előrelépések”, „Ursula után ma Macron fog térdelni Orbán Viktor lábainál”, és végül: „Menj a k* *ba, Ursula!”.

 

Bárcsak így kiakadnának, amikor Orbánt gecizik, meg Ádert bajszos szarozzák a másik oldalon...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató