2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Letartóztatását kérte az ügyészség Berki Krisztián dílerének

Letartóztatásét indítványozta a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség annak a K. Istvánnak, akit azzal gyanúsítanak, hogy  drogot adhatott Berki Krisztiánnak, akit múlt pénteken találtak holtan a ferencvárosi otthonában. Értesüléseink szerint kokain volt az a kábítószergyanús anyag, amit találtak a rendőrök a celeb lakásában.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy több letartóztatási ok is fennáll a gyanúsított esetében: ilyen a szökés-elrejtőzésnek, valamint a bűnismétlésnek a veszélye, de a férfi esetében a bizonyítás megnehezítésétől is tartani lehet, ezért az ügyészség álláspontja szerint csak a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható vele szemben.

A 42 éves feltételezett drogkereskedőt kedden fogták el és vették őrizetbe a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának a nyomozói. K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

Ha bebizonyosodik a férfi bűnössége, akkor 2 -től 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat. K. Istvánon kívül kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

 

(24.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató