2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Még a marxista Jámbor is megtaposta Hadházyt

Cicaharc a baloldalon...

„Azért nehéz Hadházy Ákossal vitatkozni, mert mindenkit rögtön beskatulyáz, aki máshogy gondolkodik, mint ő” – veti Hadházy szemére Jámbor András egy Facebook-kommentben.

A két ellenzéki képviselő annak kapcsán keveredett vitába, hogy Hadházy Ákos nem ért Karácsony Gergely azon kijelentésével, hogy a választás tisztaságáról szóló viták nem érdeklik az embereket.

Jámbor szerint csak nagyon gyenge az összefüggés a parlamenti munkáról szóló vita és a demokrácia visszaállítása között. A józsefvárosi képviselő szerint csúsztatás, hogy aki szerint ez elitvita, azt nem érdekli a demokrácia.

A Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor azt írja: az ellenzéknek kevés az erőforrása, ezért „nagyon nehéz egyszerre a demokrácia, a korrupció kérdését és a jóléti kérdéseket kommunikálni”.

Jámbor András szerint Hadházynak különleges felelőssége van, hogy összeköti-e az eredeti két kérdést. „Én probáltam neked ezt magyarázni, sőt szívesen segitek is ötletekkel ezt hogy lehetne jobban” – tette hozzá a józsefvárosi képviselő.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató