2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Puzsér Jámbor Andrásnak: A baloldal szégyene vagy

Összeugrott a megmondóember és a marxista. Minden pofon jó helyre megy...

Közösségi oldalán osztotta meg írását Puzsér Róbert, amelyben többek között azt írja, hogy „Visszataszítónak tartom, ahogy előadta a szabad nyilvánosságot szolgáló újságírót, az ellenzék és a baloldal iránt elkötelezett főszerkesztőt, az önkormányzati választás után meg beült Karácsony Gergely stábjába jól fizetett szakértőnek, de csak hogy pár hónap múltán kinézze magának az egyik legellenzékibb körzetet, ahol az MSZP támogatásával megnyerte előbb az előválasztást, aztán a választást, hogy Kövér László bábszínházában végre eljátszhassa a nép képviseletének színjátékát”.

Jámbor András kommentben reagált Puzsér bejegyzése alatt, amelyben többek között azt mondta, körzete nem volt annyira nyerhető, és különben sem az MSZP, hanem inkább a Momentum támogatásának köszönheti a győzelmét. „Az pedig, hogy hazudozó megélhetési politikus lennék, ezt az állítást aminek nincsen tartalma nehéz így cáfolni” – írta Jámbor.

A publicista viszontválaszában a következőt írta:

Azt hittem, a baloldalt szervező értelmiségi vagy, és nem a saját politikusi karrierjét tervező áruló értelmiségi. A Mérce főszerkesztője voltál, nem az MSZP és Karácsony politikai prostituáltja és Orbán biodíszlete.

A baloldal szégyene vagy, András,

és személy szerint engem is átbasztál”.– fogalmazott Puzsér.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató