2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Elfogták "Dél-Pest drogdílerét"

S. Attila - akit a rendőrségi közlemény "Dél-Pest dílerének nevez - a gyanú szerint elsősorban Csepelen és az agglomerációban terítette az árut.

A rendőrség szerdán Soroksáron elfogta S. Attilát, aki a gyanú szerint napi rendszerességgel adott el különféle illegális drogokat a dél-pesti régióban, elsősorban Csepelen és az agglomerációban. Az őrizetbe vételről videót is közzétettek.

A budapesti rendőrök a férfi lakását, járműveit és az ingatlanhoz tartozó tároló-helyiséget kábítószerkereső kutya segítségével vizsgálták át, melynek során kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint bruttó 2,5 kilogramm marihuánát, 2,6 kilogramm amfetamint és 71 gramm kokaint – találtak, melyek feketepiaci értéke megközelíti a 18 millió forintot.

A nyomozók lefoglaltak még egy luxusterepjárót, egy nagy értékű kvadot, több mint egymillió forintot, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket és a drog hígításához használt anyagokat.

A BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói a 35 éves S. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató