2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jó a műsor: Potocskáné vezeti a puccsot Jakab ellen

Még le sem csengett a szexbotrány, máris itt a következő balhé a gyurcsányista Jobbikban.

A kiszivárgott információk szerint a legutóbbi elnökségi ülés fulladt nagyobb veszekedésbe, miután a saját helyettese fordult Jakab Péter pártelnök ellen - a helyzet odáig fajult, hogy a pártelnök azzal viharzott ki a teremből, hogy meg akarták puccsolni, sőt,

állítólag már a felmondását is megírta!

A tiltakozók élére pedig Jakab helyettese, Potocskáné Kőrösi Rita állt, akit egyébként a tagság 88 százaléka választott meg a posztra legutóbb. A Blikk kereste Jakab Pétert, kommentálja a fejleményeket, megkeresésre azonban nem reagált.

Potocskánéhez egyébként három alelnök is csatlakozott, nem csoda hát, ha Jakab puccsot sejt a háttérben, és hogy egyre tapinthatóbb a feszültség a párton belül, ami részben épp a szexbotrány és az amiatt kialakult bizalmatlan légkör következménye.

A lap információi szerint a volt alelnök Szilágyi György élettársának állítólagos támadója a rendőrségen feljelentett két exjobbikost is, Apáti Istvánt (Mi Hazánk) és Volner Jánost (Huxit Párt) rágalmazás miatt, amiért összefüggésbe hozták őt V. Anita megtámadásával.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató