2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jakab Péter vagyonnyilatkozatában feltüntette, hogy félrekefélt

A Jobbik elnöke hazudott a vagyonnyilatkozatában.

A mai naptól valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, így Jakab Péter legfrissebb vagyonnyilatkozata is megtekinthető az Országgyűlés honlapján, amelyben 

a Jobbik elnöke arról nyilatkozik, hogy továbbra is a feleségével illetve a három gyermekével él közös háztartásban. 

Ez az állítás azonban azért is megkérdőjelezhető, mivel a sajtóban megjelenő hírek szerint Jakab Péternek és feleségének a házassága éppen a pártelnök kabinetfőnöke, Molnár Enikő miatt ment tönkre. Miként lapunk is beszámolt róla, 

Jakabot és feltételezett élettársát novemberben buktatták le először, ezt követően  Jakab Péter felesége egyedülállóra állította a Facebookon a státusát, a pártelnök pedig jegygyűrű nélkül jelent meg az ATV stúdiójában.

A Jobbik elnökének magánéleti botránya azonban folytatódott, a napokban épp egy olvasói fotó buktatta le, ahogy kedden este egy XI. kerületi ház hátsó ajtaján együtt ment be a mamuszosnak gúnyolt Molnár Enikővel. A Bors riporterei másnap reggel a kapuban pedig azt látták, hogy a pártelnök és kabinetfőnöke együtt jöttek ki a „munkalakásból”. Jakab Péter pozícióját Molnár Enikő lemondásával próbálják menteni, akiről a tegnap derült ki, hogy ezentúl nem fogja ellátni a kommunikációs feladatait a Jobbikban. 

A Jobbik elnökének 2022 januárjában keltezett vagyonnyilatkozatához képest jelentős változás egyébként nem történt.

 

Jakab Péter továbbra is egy miskolci ingatlan tulajdonosa 50 százalékban,

saját személygépkocsit pedig továbbra sem vásárolt. A készpénzállománya 2,5 millióról 3,9 millió forintra növekedett, míg a hitelintézettel szembeni tartozását 8,2 millióról 7,88 millió forintra csökkentette. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató