2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Rétvári: Niedermüller a DK „hungarofób és kereszténygyűlölő tagozatának” szellemi vezére

Niedermüller Péter az, aki örül Trianonnak.

„Niedermüller Péter a DK »hungarofób és kereszténygyűlölő tagozatának« szellemi vezére. Minden nemzeti és egyházi ünnepet igyekszik kihasználni arra, hogy elmondja, a keresztényeket és a magyarokat mennyire lenézi, mennyire alsóbbrendű »rémisztő képződménynek« tartja.

Magyar az, akinek fáj Trianon. Niedermüller Péter az, aki örül Trianonnak. Képes volt azt leírni, hogy a határon túli magyarok jobban jártak azzal, hogy kisebbségbe és sokszor elnyomásba kerültek az elmúlt évszázadban. Felháborító, hogy Trianon tragédiájával a DK-s Niedermüller Péter szerint jól jártak a határon túli magyarok. Szerinte szerencsések azok a családok, akik Trianonnak köszönhetően kettészakadtak? Szerinte jobban élnek azok a határon túli magyarok, akik kisebbségben még anyanyelvüket sem mindenhol használhatták?

Niedermüller Péter szerint a magyaroknak jobb, ha más állam uralma alatt élnek, mintsem saját hazájukban. Szerinte a magyaroknak a legrosszabb hely a hazájuk. Ezek a részéről a magyarságot lenéző, rasszista kijelentések, mert ezzel azt mondja, hogy a magyaroknál mindenki jobb országot hozott létre, a magyaroknál nincs silányabb ember. Szerintünk viszont a mi országunk is van olyan, mint bárki másé, nekünk pedig a legértékesebb, mert a szülőföldünk. Lakóhelye az embernek lehet sok, de szülőföldje és hazája csak egy.

Niedermüller tényleg azért kel fel minden nap, hogy gyűlölhesse a magyarokat, és éltethessen mindent, ami nem magyar és nem keresztény? Most már láthatjuk, a magyar baloldalnak nem véletlen elszólása egy-egy magyarellenes kijelentés, hanem világképének egyik sarokköve. Soha egyetlen baloldali politikus sem tiltakozott Niedermüller Péter botrányos kijelentései miatt, azaz mindenki szellemi egységet vállal vele. Megvetik azt a közösséget, melynek létüket köszönhetik.”- írta Rétvári Bence a Facebook-oldalán.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató