2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kadirov: Újabb humanitárius szállítmányt vittünk a Luhanszki Népköztársaságba

A csecsen vezér újabb bejegyzése a Telegramon.

Újabb humanitárius szállítmányt szállítottak a Luhanszki Népköztársaságba. A Luhanszki Népköztársaság egészségügyi intézményeibe mintegy öt tonna orvosi segélyt szállítottak az Akhmat-Khadzsi Kadirov Hős Oroszországért Alapítványtól.

A gyógyszerek listáját az egészségügyi intézmények által szolgáltatott adatok alapján állították össze. A szállítmány gyógyszerek, kötszerek, fertőtlenítőszerek, fecskendők, oldatok, elsősegélynyújtáshoz szükséges készítmények nemcsak a sebesült katonák, hanem a helyi lakosság számára is.

Az alapból származó segélyt Ramzan Aldebirov, az Orosz Föderáció Belügyminisztériuma csecsenföldi egészségügyi és egészségügyi osztályának vezetője juttatta el a kórházakba. A szállítmány nagy részét a frontvonalban lévő kórházaknak osztották szét. Ma több mint 30 csecsenföldi egészségügyi dolgozó dolgozik az LNR egészségügyi intézményeiben. 

Hálás vagyok Aimani Nyeszijevna elnök asszonynak a felbecsülhetetlen segítségéért és figyelméért, amelyet nemcsak a donbászi civilek szükségleteire, hanem a nacionalista csapás ellen harcoló katonai személyzetre is fordít. A Mindenható jutalmazzon meg benneteket jóval mindkét világban!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató