2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Soros szervezete a Political Capital, portálunkkal riogatja Európát

Soros György Political Capitalja egy angol nyelvű "tanulmányt" tett közzé, amiben velünk riogatják az Európai lakosságot.

A "tanulmányukban" kifejtik, hogy a Fidesz a háború kitörése óta, hozzánk igazította a kommunikációját, és persze portálunk hibás azért, hogy elvettük a liberálisok játékát, mivel az interneten a legnépszerűbb, "szürkezónás" oldal vagyunk. A "tanulmányuk" Soroséknak megállapítja, hogy a baloldal is próbálkozott ilyennel Magyarországon, de a töredékét nem éri el, mint amit a Vadhajtások az interneten. Soros Györgyék meg vannak arról győződve, hogy minket a Fidesz üzemeltet.

Röviden ennyit arról a "tanulmányról" amit itt lehet angolul elolvasni. 

Válaszunk pedig:

2017-ig nem születtek ilyen rettegő cikkek, hiszen addig mindent a liberálisok uraltak az interneten. Aztán ezt sikeresen megfordítottuk, és ott tartunk, hogy Soros Györgyék tanulmányozzák a helyzetet. Egyszerűen nem tudnak beletörődni abba, hogy nekünk is van hangunk. Most értünk a csúcsra úgy érezzük, amikor ezek tanulmányokat készítenek rólunk, biztosak lehetünk abban, hogy nagyon ügyesek vagyunk. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató