2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Üvölt a Telex! A Vadhajtások népszerűsége egyre brutálisabb és félelmetes

Óriási szenvedésben a lájkbajnokság, amit a Telex rendez.

És ebben nincsen benne az, hogy mára a legolvasottabb jobboldali portál lettünk. Ezt a Telexes szart a 6 hónapja vezetjük, nagyjából minden magyar háztartásba elérünk már, és nem tudnak ezzel mit kezdeni. Az a bajuk, hogy egy héten 300 cikket jelentetünk meg. Ezt úgy hívják munka. Számunkra megnyugtató, hogy egyre jobban közeleg ezeknek a vég, ahogyan nagyon sok más oldalnak is. Nem, nem. Mi nem orosz propaganda oldal vagyunk, hanem az ukrán propaganda mellett, beszámolunk az orosz hírekről is. Ugye ezt most nem szabad, és tilos. Tehát a heti lájkbajnoksággal megalázó csapást mértünk ismételten, amit így írnak le. Íme:

"A nagy Oroszország kovácsolta lájk

A propagandaoldalak versenyében minden eddiginél nyomasztóbb a nyílt, illetve alig leplezett putyini propaganda jelenléte. Ebben az a legérdekesebb, hogy a felmérések szerint még a fideszesek között sem igazán népszerű Oroszország, szóval a jellemzően fideszes és orosz propagandát mixelő oldalak elvileg a saját potenciális táboruk nagyobb része ellenében dolgoznak. A Vadhajtásokhoz írjuk fel a hét spammere címet is: az első helyüket most közel 300 poszttal hozták össze.- szenved a Telex."


 

 

 

Ez az a Telex akik szerint az oroszoknak nincsenek rakétáik egy hete, és ez az a Telex akik elfelejtenek cikket írni arról, hogy az oroszok minden nap lerakétáznak valamilyen fegyverraktárat. 

 

Folytatjuk a hiteles hírközlést!

Köszönjük!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató