2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Kadirov: Vajon milyen anya nevelte fel ezeket a fasiszta teremtményeket?

A független, objektív sajtó nem nagyon számol be az ukránok aljas húzásáról.

Mint ismert, Szeverodonyecknél az ukrán fegyveres erők a saját népüket ágyúzta, akik civilként próbáltak kijutni a menekülési korridoron keresztül.

Az ukrán fegyveres gusztustalan tettét a csecsen vezér is elíélte, ezt írta a Telegramon:

Az orosz parancsnokság tegnap arról kapott információt, hogy az ukrán fél kérte egy folyosó megszervezését a szeverodonyecki Azot üzem pincéiben lévő nők, gyerekek és idősek evakuálására Lysychansk felé, az ukrán ellenőrzés alatt álló területre. 

Mivel a Szeverszkij Donyec folyó feletti hidakat az ukrán megszállók maguk aláásták, így egységeik nem tudtak visszavonulni, nem volt lehetőség arra, hogy közvetlen folyosót nyissanak Lysychansk felé. Valószínű, hogy a szeverodonyecki ipari övezetben lévő nácik nem is tudtak a visszavonulási útvonalak hiányáról, bár valójában a parancsnokságuk szándékosan elzárta őket mindenféle támogatástól.

Annak érdekében, hogy a civileknek mégiscsak lehetőségük legyen elhagyni a harci övezetet, az Akhmat csecsen különleges erők egységei utasítást kaptak, hogy szervezzenek "zöld folyosót" az átkeléshez, és ma 8:00 és 22:00 óra között csendrendeletet hirdessenek.

Ahelyett azonban, hogy az ukrán fél elengedte volna az ipari övezetből az emberi pajzsként fogva tartott civileket, megsértette a csendrendeletet, és különböző tüzérségi fegyverekkel kezdte lőni a "zöld folyosó" megszervezésében részt vevő egységeket. Ez valóban aljas! A bombázás egyébként még mindig tart.

Az időben történő reagálásnak és az egységek átcsoportosításának köszönhetően a személyzet körében nem voltak veszteségek. Természetesen senkit sem engedtek ki a pincékből.

Vajon milyen anya nevelte fel ezeket a fasiszta teremtményeket?

Amint fogságba esnek, kijelentik, hogy a testükön lévő náci tetoválások fiatalkoruk hibái, hogy soha nem láttak fegyvert a szemükben, és nagyon szeretnék felhívni az anyjukat vagy a feleségüket. De ha szabad kezet adunk nekik, akkor tüzérséggel fogják fedezni a civileknek szánt "zöld folyosót".

Nincsenek szavak arra, hogy leírjam, mi történt. Az ukrán fasisztákat össze lehet és kell hasonlítani a német fasisztákkal, de még itt is elgondolkodik az ember néha: nem rosszabbak-e a modern fasiszták?

Nincs nekik semmi szent, semmi értékük, méltóságuk, önbecsülésük, becsületük? Ez egy költői kérdés. Tudjuk, hogy nem. Ez az alantas Bandera-ideológia lényege - aljasság, embertelenség, fasizmus.

Ezen incidens után nem lehet kétséges, hogy az emberiség ilyen náci söpredékeinek a denazifikálása és demilitarizálása elengedhetetlen. Még egy békemegállapodás esetén is, a tárgyalások és a különleges művelet befejezése után, ezeket a fegyveres fasisztákat el kell fogni és tisztességes bíróság elé kell állítani. És emiatt ne aggódj. Az orosz egységek nem fognak szertartásosan elbánni az ilyen förtelmekkel. És ennek megfelelően fognak bánni velük. Addig nem lesz béke Ukrajnában, amíg legalább egy Bandera-sakál életben van.

Szeretnék a világ vezetőihez fordulni: önök tüzérségi rendszereket szállítanak a polgári lakosság elpusztítására az LNR-ben és a DPR-ben, és pontosan tudják, hogy az ukrán hadsereg nem az orosz katonai állások bombázására használja ezeket. Előbb vagy utóbb be kell ezt ismernie, és térden állva kell bocsánatot kérnie a donbásziaktól.


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató