2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Budapesten giga-demonstráció vette kezdetét, 30 fő buktatja Orbánt

A harminc fokos melegben, nagyjából 30 kisnyugdíjas jött össze Budapesten. Vonulás is indul, de többszöri megállóval terveznek a Teve utcához menni, ugyanis a melegben nem bírják egyben lenyomni a távot. Mindenesetre a mai demonstrációt így harangozták be:

ÁLLJ FEL MAGYAR, NE TÉRDELJ!

"Árpád megmaradt igaz Magyar Népe"!

ITT az idő, hogy együtt, EGYSÉGBEN álljunk fel a családjainkért és a Magyar Nemzetért!

ITT az idő, amikor a még megmaradt tiszta szívű Magyar Nép történelmet írjon, amikor az emberek felemelhetik méltó magasságába Magyarországot! A sok évtizednyi mocskot lerázva, a jövőnket, a sorsunkat kezünkbe véve, a szülőhazánkat megmentve, a Magyar névhez méltó életet teremtve mutassuk meg, hogy a Nép az ÚR! 
Mutassuk meg, hogy nem adjuk a hazánkat, nem adjuk a gyerekeinket, nem adjuk a jövőnket és nem adjuk az életünket idegen hatalmaknak és az őket kiszolgáló fasisztoid diktatúrának!
Honfitársak! Fáj-e már annyira az .o.l.t.á.s. terror, a kényszerítések, az infláció, az elszállt árak, a nélkülözés, a média hazug rettegésben tartása és az a tény, hogy irányítható rabszolgának és hülyének néznek minket,.......hogy 

VÉGRE FELÁLLJ és NE térdelj tovább Magyar?!

Még mindig azt hiszed a politikai "elit" érted van, hogy segít neked? Óóhhh Tévedsz! Az illegitim hatalom már mindenedet elvett, csak még nem hányták nyíltan a képedbe! De amikor megteszik,-mert MEGTESZIK!-akkor már késő lesz! Akkor a saját gőgöd, nemtörődömséged és lustaságod áldozatává válsz! Nincstelen rabszolga leszel..., egy strigula....egy vonalkód valamelyik hamis statisztikában... a gyerekeid pedig "élő" droidok a politikai maffia véres markában....!
Ilyen életet akarsz? Ezt szánod nekik? Eltaposott féregként akarsz hátralévő életedben csúszni mászni?
Ha nem, akkor GYERE!

ÁLLJ fel Magyar, NE térdelj! 

Helyszín: 2022.06.18. BUDAPEST, VAJDAHUNYAD VÁRA 
Tegyük fel minden sérelmünket, minden bánatunkat, minden kételyünket, bizonytalanságunkat és rabláncunkat, MINDENT EGY LAPRA!-s vegyük ÚJRA kezünkbe a sorsunkat és Nemzetünk jövőjét!

 

Megnéztük a rendezvényt és egy gyors képes beszámolóval jelentkezünk onnan. 30 ember...

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató