2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Fordulat: Már Amerikában is azt mondják, amit a Vadhajtások állapított meg

Most azoknak is arcára fagy a mosoly, akik eddig portálunkon rúgóztak, hogy orosz propagandisát vagyunk. Most derült ki, hogy két nappal járunk a világ előtt és a realitás talaján mi állunk leginkább. Lehet sokaknak nem tetszik ez most még, de azok majd felébrednek. A Vadhajtások TV vendége volt kettő napja Volner János és Georg Spöttle. Volner szinte szó szerint azt mondta el, ami ma megjelent az amerikai lapokban. 

The Wall Street Journal: Putyin a legsebezhetőbb ponton - a választási nézettségükön - találja el Európa vezetőit

"Európa nagy gazdaságai a jövő télhez közeledve választások elé néznek, amikor az orosz gáz hiánya a legélesebben érezhető lesz az európai otthonokban és vállalkozásokban" - írta a The Wall Street Journal.

A szerzők szerint ez lesz a legkeményebb próba a hivatalban lévő európai vezetők számára. Rendkívül nehéz lesz számukra, hogy elérjék a kívánt eredményeket, miközben az emberek elégedetlenek az energiaköltségek meredek emelkedésével.

Putyin korábban megjósolta az európai elitváltást.

Sokan még erőltetik az ukrán propagandát, és hisznek valamiben. Ez természetesen az ő dolguk. Mi nem jósolunk, nem szeretnénk senkit manipulálni ahogy azok teszik. Egyszerűen őszíntén, és reálisan beszélünk a dolgokról. Aki pedig nem látta az adásunkat, feltétlenül nézze meg.

Kettő nappal járunk a világ kommunikációja előtt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató