2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Fegyőr Orbán Viktorról: Vigyázat, csak a kezét figyeljék, mert csal

A Facebookon okoskodik a hazaáruló Momentum bukott elnöke.

„Vigyázat, csak a kezét figyeljék, mert csal

Aranyszabály, hogy ha elsőre nem látod egy fideszes javaslat értelmét (lásd: főispánok), valószínűleg valami sokkal durvább dologról próbálják elterelni a figyelmet.

És valóban: miközben a fél ország a vármegyéken meg főispánokon lovagol, Kocsis Máté fű alatt benyújtott egy javaslatot, ami még azt a kevés átláthatóságot is megszünteti, ami eddig jellemző volt a hazai vagyonnyilatkozati rendszerre.

Ha megszavazzák a javaslatot, a politikusok többé nem lesznek kötelesek számot adni arról, hogy milyen vagyontárgyak, ingatlanok, ingóságok, megtakarítások vannak a nevükön.

Persze eddig is csak papíron kötelezték őket, és senki nem kérte számon a hazugságaikat, de a Fidesz most már az elvi lehetőségét is megszüntetné annak, hogy a magyarok valós információhoz jussanak a politikusok vagyoni helyzetéről.

Orbán Viktor évek óta azzal hülyíti az ország népét, hogy milliós fizetése és milliárdos rokonsága dacára nem rendelkezik semennyi megtakarítással. A miniszterelnök úgynevezett »vagyonnyilatkozata« élő bizonyítékát jelenti annak, hogy a vagyonnyilatkozati rendszer a jelenlegi formájában semmit nem ér.

Ezen a helyzeten rontana tovább Kocsis Máté törvényjavaslata.

Csak nem megunta a miniszterelnök, hogy nem hisz már senki a hazugságainak.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató