2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Itt az új patkány ukrán propaganda: foszforbombákkal lövik a Kígyó-szigetet

Micsoda ünneplés volt, micsoda lájkszámok jöttek kettő napja a cikkekre, hogy az ukránok "kiverték" az oroszokat. Ma megint fordult a helyzet, ugyanis sírnak mint egy kislány. Csak azt nem értjük, hogy a sok nyugati liberális média, hogy jön ahhoz a hatalmas ünneplések után, hogy ezt tolja. Pontosan tudta mindenki, hogy jön hamarosan a magyarázat, magyarázkodás és álhírek, hogy a gabona miért nem indulhat el.

Az ukrán fegyveres erők csütörtökön este jelentették be, hogy “kiverték az oroszokat a Kígyó-szigetről“, fél nappal azután, hogy az orosz védelmi tárca közölte, hogy visszavonja erőit a szigetről, hogy ne tudják megvádolni a gabonaexport akadályozásával. Majd most itt az ukrán bejelentés… az oroszok nem tartják magukat saját kijelentéseikhez, hogy kivonulnak a szigetről.- számol be az oroszhirek.

Valerij Zaluzsnij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka péntek este azzal vádolta meg az  orosz erőket, hogy a Kígyó-szigetnél foszfortartalmú bombákat is bevetettek.

MOSZKVA ELŐZŐ NAP AZT JELENTETTE BE, HOGY KIVONULT A SZIGETRŐL, DE AZ UKRÁN TÁBORNOK SZERINT AZ OROSZ ERŐK NEM TARTJÁK MAGUKAT SAJÁT KIJELENTÉSEIKHEZ SEM – ÍRJA AZ UKRAJINSZKA PRAVDA HÍRPORTÁL.

Az a szomorú, hogy ez nem vicc, ez ma az ukrán információs háború bukása. A konfliktus kezdetén még előnyben voltak a média-térben, de mára minden napra jut egy lelepleződés. A legszebb az egészben, hogy saját magukat buktatják le a hazugságaikkal.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató