2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Putyin üzent a nyugatnak: Próbáljatok legyőzni minket, mi még el sem kezdtünk semmit

Oroszország kész béketárgyalásokat folytatni Ukrajnával – jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök csütörtökön, figyelmeztetve, hogy azoknak, akik elutasítják az ilyen lehetőségeket, be kellene látniuk, hogy a folyamatban lévő konfliktus elhúzódása csak megnehezíti az ilyen tárgyalásokat.

“Nem utasítjuk el a béketárgyalásokat, de azoknak, akik elutasítják, tudniuk kell, hogy minél tovább utasítják el, annál nehezebb lesz tárgyalni” – mondta Putyin, figyelmeztetést intézve azokhoz, akik esetleg azt gondolják, hogy Oroszország már kimerítette a lehetőségeit a folyamatban lévő konfliktusban.

MA AZT HALLJUK, HOGY AZT AKARJÁK, HOGY VERESÉGET SZENVEDJÜNK A HARCTÉREN. NOS, HADD PRÓBÁLJÁK MEG. MÉG NEM IS KEZDTÜNK EL IGAZÁN SEMMIT.

Putyin arról beszélt, hogy a Nyugat megpróbálkozhat Oroszország ellen a csatatéren
 
Vlagyimir Putyin orosz elnök egy parlamenti vezetőkhöz intézet tévés nyilatkozatában arról beszélt, hogy ha a Nyugat le akarja győzni Oroszországot a csatatéren, akkor állnak elébe – írja a Reuters. A hírügynökség szerint Putyin egészen pontosan így fogalmazott:

„Ma azt halljuk, hogy a csatatéren akarnak legyőzni minket. Mit lehet erre mondani, hát próbálják meg. Sokszor hallottuk már, hogy a Nyugat az utolsó ukránig harcolni akar velünk. Ez tragédia az ukrán nép számára, de úgy tűnik, hogy minden ebbe az irányba halad.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató